LAKO JE OSTAVITI PUSENJE KNJIGA PDF

TERAPIJA. Terapija traje približno 6 sati i održava se u grupama do 12 osoba. Većini je dovoljna samo jedna seansa, Opširnije. da je knjiga Prevare Moderne Medicine samo otkrila vrh ledenog brega po .. stanja, i zbog toga što on očekuje da ste bolesni, lako mu je da pronađe pušenje. Nije li krajnje vreme da i doktori počnu da menjaju loše navike koje su pod njihovom kontrolom? Rezultat je često fetalna depresija, koja može ostaviti. Program objašnjava zašto je pušenje uzrok stresa i dosade, a ne lek za iste. Takođe Inače knjiga je prevedena i kod nas, njen naslov je: “Alen Kar – Lak način da ostavite pušenje” A evo za . Kada strah nadvlada strast, lako je odvici se od cigareta! Sve cigarete je moguće ostaviti, pa i te “prskane”.

Author: Mazuzilkree Matilar
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 16 November 2009
Pages: 110
PDF File Size: 12.24 Mb
ePub File Size: 5.44 Mb
ISBN: 467-6-15320-805-4
Downloads: 36489
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Got

Prosli put nisam imao tako jaku krizu I onda bi poneki slabiji karakter pomislio, “Pa ajde samo jednu da se onako maraklijski opustim”. Ja sam ostavio pusenje posle 15tak godina “staza” i to uz pomoc leka “Zyban” Uz ovu knjigu mozes da ostavis pusenje tako da si srecan sto vise ne pusis i da iskreno nikada vise ne pozelis da zapalis. Ako sam lakl naterao da bar malo razmisli, neka kupi knjigu.

Pusio sam deset godina. Pusio sam 28 godina. Vetj nekih dana. Evo, sad dok pisem post, kriziram. Primecujem da kada govorite o pusenju to radite na nacin da kada ostavite cigarete to shvatate kao odricanje od nekog zadovoljstva.

Moda vas, kao veinu puaa, sama pomisao o prestanku. Gorane trebalo bi da procitas ovu knjigu!

  ANTHONY KENNY FREGE PDF

>> Allen carr lako je smrsaviti download pdf <<

Ako si svesno bice, ako si inteligentan ukapiraces poruku i ona ce u sekundi biti implementirana u tvoju svest i to ce biti glavna barijera koja cete stititi od ponovnog paljenja cigarete. Odatle mozete da gradite i ostale akcije u zivotu.

Odluka je bila super, mnogo se lepse lsko kao nepusac Ako bas moras nesto da koristis probaj Zyban. Cigareta mi je sve manje u mislima i vise sebe ne mogu da zamislim sa cigaretom u ustima. Pre toga sam pusio oko 10 godina.

To “jednom pusac, uvek pusac” nije istina. Preporucujem bavljenje sportom kao zamenu dnevno dzoging 15 minuta-pola sata. Mnogo je teze smanjiti, nego ostaviti skroz. Ako si u prilici, bilo bi dobro da je nabavis i procitas odmah.

Nije bas bilo lako, nervoza, kriza, iskusenja ma svasta ali sam izdrzao. How to get ebooks on Reader How to get ebooks on Reader Click for instant access! Ne pusim vec vise od 17 godina. To je bio kraj Do sad sam imao mnogo pokusaja, od kojih se samo jedan zavrsio sa slavnih 3 meseca bez cigare nakon cega sam opet poklekao, ni ne secam se vise kako.

Uspio sam od 2 dana – 6 mjeseci biti bez cigarete. Pretpostavlja se da ona da igra kljucnu ulogu i u nekim drugim vrstama zavisnosti. It ue increased heart rate and blood pressure while also acting as a muscle relaxant and reducing anxiety. Ostavljao sam cigarete najduze na dva meseca nikada duze i to par puta u tih 15 godina.

Pozitivne tjelesne promjene nakon prestanka pušenja

Procitas je za dva sata. Tako, da sam ja dva puta uzimao taj Bupropion i oba puta sam prestao samo sto sam posleponovo pocinjao. Vapaj iz pluca za cigaretama je oslabio. I resavao da ostavim puta. Ostavoti da li ste ikada stvarno razmisljali o cigareti koju pusite? Onu malu od deset.

  ETERNITY INVADING TIME RENNY MCLEAN PDF

U istim prilikama, dok sam pusio, otislo bi pola kutije za par sati. Naglo i bez pripreme. Uplashila sam se strashno da chu opet u pushachki pakao. Na deze training stop je voorgoed met roken! Eto mog doprinosa temi.

Alen Kar Lako Je Smrsati mapguide sorti wooho « spanvilika’s Blog

Jednom pushach -uvek pushach. Grozno se osecam, ali nema lakih izazova. Ja se testiram svakih 6 meseci u smislu da popusim 1 cigaretu i vidim koliko je to daleko ili blizu onog sto mi treba u zivotu. Mada, primetio sam da niko ne potencira toliko zdravstvenu stranu pusehje pusenja.

Poruka za bivse pusace, posebno za one koji apstiniraju do 1 godine: Zivci su me drzali sata i posle je vec bilo bolje. Naravno, ostafiti je bio upravo obrnut.

Pozitivne tjelesne promjene nakon prestanka pušenja

Jbg, u zivotu se nisam odricao hrane a sad moram da drzim dijetu. Cekam lepo vreme da iznesem bajs, izvadim basketaru odem knjiag basketi krenem da igram stoni tenis sa ortacima jer i onako sam od sedenja za kompom dobio previse kilasamo mi jos malo sala fali Pronadjite negde knjigu “Lak nacin ne ostavite pusenje – Easyway metoda” autora Adama Carr-a.

I sutra nijedna, i prekosutra i tako do groba Mislim da je vecernja kriza izazvana obilnom vecerom i potpunom neaktivnoscu nakon vecere.

Nisam verovao u knjigu ali sam joj ipak dao sansu.