GRIJEH I OSJECAJI PDF

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Moll Vikasa
Country: Barbados
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 17 February 2010
Pages: 35
PDF File Size: 10.59 Mb
ePub File Size: 20.90 Mb
ISBN: 450-8-87322-764-2
Downloads: 8898
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazull

Osjcaji si da su te Indijanci ubili. Sta ce se desiti s njim? A ne ocekivati od mene da ti se nadjem pri ruci na svakoj zivotnoj raskrsnici. Newton je putem hipnoticke regresije vracao ovu dusu u niz ranijih zivota. Da li ste svi na istom nivou znanja? Male zivotinje, ne mnogo inteligentne.

I ti se kreces prema centru ove energije? Pocinju da preuzimaju uloge vodica za manje razvijene duse.

Da li to radite sa slanjem cestica energije u protoplazmu? Ne, jer i pored surovosti i mrznje, ovdje postoji i hrabrost i suosjecajnost. Mislim… pomalo… on osjeca… ljubav. I, na kraju, mislis li da Izvor nije poceo sa procesom kreiranja zivota u svemiru, da bi se vremenom i on sam skupio osjdcaji nestao? Ili, nastavnike u skolama za hendikepiranu djecu.

Knjižnica | Gradska knjižnica Pakrac

Da li plava u poredjenju sa zutom i bijelom, pokazuje razlike medju dusama? Nase energetsko svijetlo je spojeno sa Izvorom. Slucaj koji je otvorio vrata spiritualnog svijeta bila je sredovjecna zena koja se zalila na samocu i osjecaj osjceaji u ovom zivotu.

  LG HFB-500 MANUAL PDF

Prva iskustva sezu u doba kromanjonca prije Cija je to odluka bila da ti vise ne treba asistencija na ulasku u spiritualni svijet?

Sta griejh desava potom? Ko su ti ucitelji? Dusa to mora shvatiti putem razgovora sa svojim uciteljem. Kako gtijeh i Raul pomazete jedan drugom? Da mu pomognem da prebrodi bol.

Prvi je slucaj dusa koje ne prihvataju cinjenicu da je njihovo fizicko tijelo mrtvo i bore se protiv vracanja u spiritualni svijet. Ovaj svijet nije za neiskusne duse. Za njih je vrijeme ubrzano i obicno su dani na Zemlji za njih jednaki minutama. Neke duse su motiviranije da prosire svoja iskustva. Ali, ja sam vec prolazio kroz takav scenario! U pocetku je vrlo svijetlo… blizu Zemlji… sada je nesto tamnije, jer sam usao u tunel.

Da li su to umjetnici koji se ubjedljivo izdvajaju svojom originalnoscu i kreativnoscu? Kao neprekidne ljestve koje vode do… samog izvora cjelokupne inteligentne energije.

Ne, ovdje nema kazne, to je zemaljsko stanje.

Spiritualno iskustvo nije uvijek lako prevesti na nas ljudski jezik. Podji kroz vrijeme i vidi gdje je otisao… Da li je jos neko s vama? Reci mi osjecaij si spreman.

TOP 10 – najčitaniji naslovi u Gradskoj knjižnici Pakrac

Vidim svog vodica koja mi prilazi — ona zna sta mi treba. Pogledaj jos jedamput oko sebe. Hipnozom se krecemo od drugog ka centru treceg kruga. Dobicemo slijedecu sansu u nasoj borbi za spiritualni razvoj.

  CARULLI SICILIANA PDF

Zato sto sam izvrsio samoubistvo. Kad gledas osobu svojim zemaljskim ocima, cak i kada je prvi put vidis, i ugledas svijetlo koje znas otprije… to ti kaze nesto o njima. Prosjecan broj je Uz njega nalazi se Bertran de Bornfrancuski barun, koji je potaknuo Henrika Mladog da ustane protiv svoga oca i engleskog kralja Henrika II.

Znaci da zrelost duse daje i mogucnost kontrole kretanja?

Druge su bazicni mentalni svjetovi. Zivot izmedju zivota III 3. Cuo si za Akasik Rekords? Zbog njihovih razlicitih iskustava u fizickom zivotu. Kada kazes Izvor — mislis Bog?

Osjecam… mir uzdah olaksanja … Sada sam spreman da nastavim…. Koju vrst odjece nosis? Postepeno osuecaji opustas jos vise… tones dublje i dublje…. To je kao da nekom kazes da svira muzicku skalu na klaviru sa samo jednom notom.