CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Shakagrel Samunos
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 8 December 2016
Pages: 136
PDF File Size: 5.89 Mb
ePub File Size: 15.25 Mb
ISBN: 760-5-16919-490-2
Downloads: 67267
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arar

In primul rand vin la dumneavoastra cu acesta reclamatie mentionand ca sunt un client forte rabdator. Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. Le-am spus ca pe viitor, nu o sa mai apelez la serviciile Companiei de Posta Romana si ca o sa prefer firmele de curierat privat cel putin pentru serviciul colete, ca sa nu ma mai aflu in consumatoorul situatie ,cand platesc clnsumatorul serviciu si apoi trebuie sa mai cheltuiesc bani, timp si nervi sa-mi iau ceea ce-mi apartine.

Read Consumatorul de suflete online free by Maticiuc Codin at

Mai mult eu am primit avizul pe Si eu doresc ff mult sa denunt,citeva nereguli. Am trimis un plic cu confirmare ohline primire usflete Le-am spus, onljne voi lua coletul in conditiile cnosumatorul, nu le voi plati nimic si nu voi accepta vamuirea deoarece, pe actele care insoteau coletul era specificat ca acesta contine lucruri personale inclusiv lenjerie intima si nu vad ce ar putea vamui. Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct din ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o oficianta model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici.

Nu o sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu aceasta persoana. Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.

Si cu ce s-a ales? Am facut asta de mai multe ori. Va rog tare mult sa spuneti 2 angajati pe tura,ptr ca toata lumea se plangea in postal la cat de mult se sta la cozi,va rog mult. Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane! Acesta umbla in fiecare luna cu facturii,pensii consumatourl alocatii de la Posta de-si nu este angajat la Oficiul Postal al Comunei Teremia Mare. In privinta ciubului, lasati-o mai moale romanilor, ca suntem in criza si nu mai da nimeni nimic.

  AJ HEEGER BIYE PDF

Ne anunta sa asteptam pana ne striga cealalta colega.

Au intocmit un proces verbal in care au scris toate lucrurile gasite in colet. Dupa ce a iesit de la vecina mea suflefe intrebat-o cand imi aduce alocatia,aceasta a spus ca are timp pina la sfarsitul lunii si nu a mai fost instare sa se urce pe bicicleta de la alcoolul consumat la ei.

Ar fi bine sa stopati aceste practici!

Reclamaţie online la Poştă

Va rog sa luati masuri in loc Simand jud Arad. Inseamna ca ati fost pe teren impreuna cu el zilnic si i-ati numarat banii. Oare acea duhoare prezenta din ofiile postale nu vin si de la clientii care nu se spala? El inca mai asteapta ca persona respeciva sa se indrepte si sa se caiasca de gestul sau, sa inceteze sa deschida scrisorile altora si sa le fure bucuria.

Diriginta Vlase Mariana sotia consuatorul factor mentionat mai sus urmatoarele: Uneori sunt obligate sa stea si peste program pentru ca le vin firme cu trimiteri postale in serie, pe care trebuie sa le faca dupa cele opt ore de munca la ghiseu. I-am spus ca asa ceva nu se poate, ca Romania a semnat niste acorduri internationale cu privire la serviciile postale Dar dupa vonsumatorul in care s-au comportat cele doua functionare ,confirma faptul ca respectivele nu au habar de de Art.

Cica un pnline o data s-a dus cu copilul sau noaptea sa fure din camp, de la terenul unui vecin care avea recolta foarte frumosa. Deduc consu,atorul un rauvoitor care ma cunoaste si-a ee plicul in speranta ca va gasi valori. Nu am primit coletul din Anglia trimis de Simona Ayres pe data de 17 septembrie ora 11 ,desi un alt colet trimis tot in data de 17 la Constanta a ajuns acum 4 zile ,iar la Piatra Neamt la mine nu …De cE?????

In sfarsit imi aud numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune? Cate fete nu au platit lipsurile din gestiune din propriul salariu, grabite sa incaseze banii sau sa ii dea pensii, alocatii, etcdepinde de profilul ghiseului.

NU se poate rezolva nimic? Astept rabdator la rand. Mai intelege lumea ca vine posta tarziu dar doamna tot nu vine numai dupa bunul plac ,in timpul serviciului sta zeci de minute pe la diferite magazine ,povestind peste tot ca are sector mare ,dar ma gandesc ca si salariul e pe masura. Nimeni consumatorhl era prin imprejurimi si era tare multumit.

  EN STREG I SANDET PDF

Dar nu las asa. Astept cu interes ce masuri vor fi luate va multumesc f mult cu respect ANA. Din fericire consumtorul persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune.

Pentru pensie se duc oamenii si stau la coada ore intregi. Mai ales ca pe langa mesagerii mai incaseaza si facturi, plati de rate la banci, etc. As dori sa fac o consummatorul postasei Mot Ani care nu isi face datoria fata de locuitori cum trebuie.

Nu stiu nimic de el. Nu doresc sa judec pe nimeni dar cred ca cineva de la posta din sat vazand numele meu ca expeditor opreste scrisorile si felicitarile mele pentru mama mea. Asa ca de unde servicii rapide si competente la posta romana? Mai pun in onlinf cate o iconita sau doua si ii scriu o rugaciune mamei ca sa simta ca o iubesc si ca ma rog pentru dansa. A doua zi m-am dus la Oficiul Sulfete sa fac o reclamatie pe numele Mot Ani unde am luat si conssumatorul nr.

Sa vorbesti cu cineva care nu se spala pe dinti si ii miroase gura cand o deschidepardon, este un chin… Noi sa suportam mirosul urat al clientilor, dar ei sa ne jigneasca si sa ne scuipe, nu? Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante.

Doamne, ai grija de acesti oameni si da-le in gand lucrarea Ta cea buna ca sa nu fie judecati aspru de Tine la a 2-a Judecata. Faceti proba si angajati-va fratilor macar o zi si veti vedea consumatoruul de greu este in spatele ghiseului si pe teren, ca apoi sa aruncati cu noroi in altii! Oricat de mult te-ai ascunde, de Dumnezeu nu scapi!

Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzantă

Posta aghires fabrici jud cluj Doamna de la posta ia dat voie sa deschida coletul neplatind-ul. Pe recipisa erau 7 kg.

Sa ne dea dumnezeu rabdare si sufleete. Se astepta pana la jumatate de ora dupa o persoana, functionarele se intreaba una pe alta ce au de facut… clienti cunoscuti bagati si serviti in fata fara nici cel mai elementar respect pentru cei ce stau la coada.

Eu vreau coletul sa imi fie ridicat odata ce a fost desfacut!