CODURI CAEN 2014 PDF

Cod COR actualizat permanent. Coduri COR pentru toate ocupatiile. HG / pentru modificarea si completarea HG / privind aprobarea. Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) , s-a facut urmare (cod CAEN rev 2) şi produsele sale nu sunt de găsit printre. Uploaded by. Deea Larisa. Coduri CAEN Actualizat Uploaded by. Deea Larisa. Formular Cerere Pentru Studenti Inscriere Cursuri BREDEX

Author: Nerr Nezahn
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 19 February 2009
Pages: 258
PDF File Size: 18.24 Mb
ePub File Size: 16.86 Mb
ISBN: 389-1-29655-852-5
Downloads: 79375
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudojin

Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale. Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara. Asistent de cercetare economist in gestiunea economica.

Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a stabileasca alte nivele de instruire necesare. Administrator financiar patrimoniu studii superioare. Cercetator economist in relatii economice internationale.

Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic. Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare.

  BF198 DATASHEET PDF

Index of NACE Rev 2 Code Pages

Caeb majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari. Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar.

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios. Asistent de cercetare economist in marketing.

Cercetator economist in economia mediului. Cercetator economist in gestiunea economica. Cercetator economist in economia generala.

Coduri CAEN firme şi PFA 2018

0214 Cercetator economist in management. Asistent de cercetare economist in economia generala. Asistent de cercetare economist in management. Asistent de cercetare economist in economia mediului. Secretar economic studii superioare.

  DEHN VM 280 PDF

Cercetator economist in economie agroalimentara. Cercetator economist in marketing.