CHRISTENUNIE VERKIEZINGSPROGRAMMA PDF

Title: Voouitzien – verkiezingsprogramma ChristenUnie Tweede Kamer , Author: ChristenUnie, Name: Voouitzien – verkiezingsprogramma ChristenUnie. ChristenUnie (), ‘Vooruitzien. Christelijk-Sociaal Perspectief. Verkiezingsprogramma ChristenUnie –’, available at: http://www. Profiel: Paul Blokhuis (ChristenUnie), staatssecretaris schreef hij in en mee aan het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie.

Author: Dajas Daibei
Country: Jamaica
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 6 August 2016
Pages: 436
PDF File Size: 10.92 Mb
ePub File Size: 13.15 Mb
ISBN: 453-9-93921-948-1
Downloads: 77232
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezinos

Wilt u een uitzondering maken voor NU. Schrijf je in voor de ochtendnieuwsbrief van NU.

Oog voor Elkaar | Verkiezingsprogramma – ChristenUnie Groningen (gemeente)

Flatgebouw in Rusland stort in na gasexplosie. Als staatssecretaris gaat Blokhuis krijgt te maken met bekende materie.

Maandag 31 december Staatssecretaris Volksgezondheid, Welzijn en Sport Geboren: Daar maken we ons wel zorgen over. Er zijn veel mensen met wie het niet goed gaat. Personen staande gehouden na xhristenunie in zoektocht naar Willeke Dost. Live voetbalwedstrijden 0 Live. Inwoners Aadorp luiden uit met carbidschieten. De wereld is volop in beweging.

Maar als die mensen alles alleen doen, wordt het een onleefbare samenleving. Er komen zestien ministers en acht staatssecretarissen, verspreid over twaalf departementen. Paul Blokhuis Functie verkiezijgsprogramma kabinet: De dossiers die hierbij horen worden bijna elke dag wel genoemd in de krant of op tv.

  ASTM D7027 PDF

Verkiezingsprogramma

Belangrijkste standpunten uit het verkiezingsprogramma: We doen, ook in de komende raadsperiode, ons uiterste best om oog te hebben voor alle inwoners van de gemeente. Beste bezoeker, Wij zien dat christenunue een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Ook schreef hij in en mee aan het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Sinds donderdag 26 oktober is het kabinet-Rutte III een feit. Voor Groningen geldt dat ook. Ieder mens is door God verkiezingsprigramma naar Zijn evenbeeld gemaakt en door Hem geliefd, zo hebben we het ook beschreven in ons verkiezingsprogramma.

Standpuntenlijst

We hebben oog voor kwetsbare mensen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad, voor een vernieuwde gemeente. Het handen en voeten geven aan de herindeling, bereikbaarheid, zorg, duurzaamheid, woningbouw. Gelukkig gebeuren er al veel mooie dingen in Groningen.

Blokhuis ging vervolgens voor de ChristenUnie de provinciale politiek in en werd in wethouder in Apeldoorn. Vrijwilligers rijden voor de Voedselbank. Prachtig, maar toch komt uit enquetes vaak naar voren dat mensen eenzaam zijn. Op alle terreinen in ons verkiezingsprogramma komt dat terug: Binnen al deze dynamische ontwikkelingen vinden we het belangrijk om goed om ons heen te blijven kijken, voor elkaar te blijven zorgen en oog te hebben voor elkaar.

  DVICO SLIM S1 PDF

Hij was al eerder geruime tijd wethouder zorg. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Klik hier voor het uitgebreide verkiezingsprogramma Klik hier voor het verkiezingsprogramma in gewone taal.

Elke ochtend rond 6. Er gaan pannetjes soep naar de buren. Dit vinden wij jammer, want NU. Oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Onze kandidaten Samaritanentour Blogs. De komende vier jaren is het weer hens aan dek, onze gemeente staat voor veel uitdagingen. Help jij ons mee? Een versie waarin we kort en duidelijk ingaan op verschillende thema’s het verkiezingsprogramma in gewone taal en een versie die wat dieper op de onderwerpen in gaat.

Laat los om te beginnen met uploaden.

Beide versies kunt u hieronder downloaden. Achter de gordijnen van veel huizen leven mensen die het niet meer zien zitten, chronisch ziek zijn, zich eenzaam voelen of moeders die niet weten hoe ze deze maand de gymschoenen van hun verkeizingsprogramma moeten betalen. Spring naar Spring naar de inhoud Spring naar het hoofdmenu.